Віталій Плясовиця: «Головна відмінність проекту «City Style» від інших – це нестандартність та цікаві локації без штучних постановок»
17:40 04.11.2018
255

Ми уважно слідкуємо за проектом «City Style» Костянтина Ревуцького, що виходить за підтримки Людмили Станіславенко. Цього разу ми публікуємо міні-інтерв’ю з ще одним учасником проекту – Віталієм Плясовицею, вінницьким архітектором та бізнесменом.

- Розкажіть, як ви дізнались про проект «City Style»? Та чому вирішили долучитись до його створення?

- Про проект я дізнався із соціальних мереж, що не дивно, адже на сьогоднішній день - це перший канал, звідки дізнаєшся про новини міста, друзів, близьких. Мене дуже зацікавили формат, тема та неординарність проекту: цікаво було подивитись на Вінницю з іншого боку і показати цей «інший бік» містянам.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту?

- Для фото ми обрали Сабарівській кар’єр, а також пофотографувались в центрі міста біля старих будівель, котрих я навіть не помічав раніше.

Складно зовсім не було, завдяки професійному та позитивному настрою фотографа. Локація вплинула більше не на настрій, а на фізичний стан – я відпочив в повній тиші на кар’єрі. Там дійсно дуже тихо і… навіть затишно після міського шуму та суєти.

Із нових локацій для себе я відкрив в основному саме Сабарівський кар’єр. Його велич, природня краса та повна тиша, що розмовляє з внутрішнім світом людини – це неймовірно.

- У вас був досвід фотозйомок? Якщо так, то розкажіть, чи була різниця?

- Так був. Порівнювати важко, оскільки різні теми, проекти та фотографи! Головна відмінність проекту «City Style» від інших – це нестандартність та цікаві локації без штучних постановок.

А ми продовжуємо слідкувати за перебігом проекту, і наразі вже готуємо для вас нове інтерв’ю з його черговим учасником! Попередні розмови можна прочитати за цим посиланням.

Читайте також