«Чілдрен Кінофест»: вінничан запрошують обрати кращий фільм
15:04 03.06.2019

У Вінниці проходит фестиваль  «Чілдрен Кінофест». З 31 травня по 9 червня  у кінотеатрі «Родина», юні кіномани  можуть побачити  кращі мультики, пригодницькі фільми та сімейні комедії від режисерів з різних країн світу.

Також на глядачів чекають фільми вітчизняного виробництва. Серед 10 короткометражок від українських режесерів - фільм-фентезі вітчизняного «Сторожова застава». Вхід на всі покази – безкоштовні, за умови попередньої реєстрації на сайті фестивалю.

Фільм-переможець глядачі обиратимуть самостійно, віддавши голос за стрічку, яка найбільше припала до душі (на вході до кінотеатру кожен відвідувач отримує бюлетень, за допомогою якого оцінює фільм).

Цьогоріч «Чілдрен Кінофест» об’єднує сили з благодійним фондом «Таблеточки» та закликає гостей фестивалю допомагати дітям з онкологічними захворюваннями в Україні.

Власне сьогодні, 3 червня, малеча має змогу переглянути норвезьку стрічку «Каспер та Емма у Театрі», в якій йдеться про двох дітей, які вперше потрапивши в театр, вирішують створити власну п’єсу.

В програмі на тиждень наступні фільми:

  • 4 червня  - данська комедія «Я - Вільям»;
  • 5 червня глядачі зможуть побачити  французький мультиплікаційний фільм«Піпі, Пупу та Розмарі: таємниця викрадених нот»;
  • 6 червня - естонський «Ліс примарної сови»; З 7 червня позаконкурсна програма починається  з комедійної стрічки, приуроченої до 130-річчя з дня народження  Чарлі Чапліна «Цирк»;
  • 8 червня  вже анонсований  показ фіналістів конкурсу дитячих фільмів, а 9 червня - «Сторожова застава».

Читайте також