Вінницьких педагогів та студентів навчатимуть інноваційним підходам у роботі з сучасними будівельними матеріалами (Фото)
18:02 05.10.2017
253

Сьогодні у Вінницькому вищому училищі №7 відбулося урочисте відкриття навчально-практичного центру «Śnieżka». Компанія «Снежка – Україна» навчатиме педагогів та учнів інноваційним підходам у роботі з сучасними будівельними матеріалами.

На прес-конференції повідомили, що створення навчально-практичного Центру «Śnieżka» є частиною Всеукраїнської програми, яка реалізується завдяки Меморандуму про співпрацю, укладеного між Міністерством освіти і науки України з ТзОВ «Снєжка-Україна».

Такі освітні центри вже функціонують у Львові, Луцьку, Рівному, Ужгороді, Житомирі, Калуші. На їх базі проводять семінари та конференції для викладачів, майстрів будівельних організацій і приватних підприємців, дотичних до будівельної справи.

Основний напрямок діяльності – навчання учнів професійних навчальних закладів практики та навиків у правильному застосуванні сучасних лакофарбових матеріалів з інноваціями. У компанії вважають, що державно-приватне партнерство виробників з професійними навчальними закладами сприятиме модернізації професійно-технічної освіти в Україні та наблизити кваліфікацію випускників до реальних запитів ринку.

«ТзОВ «Снєжка-Україна» надаватиме усі необхідні матеріали для занять з учнями і здійснюватиме інформаційно-методичний супровід. У Вінницькому профтехучилищі №7 облаштовано навчальні кабінети та виробничі майстерні «Śnieżka» та «VIDARON», - розповів генеральний директор - Павлусь Марек Тадеуш.

Участь у відкритті Центру взяли представники Міністерства освіти України, представники Вінницької облдержадміністрації, представники ТзОВ «Снєжка-Україна» і колектив ДНЗ «Вище професійне училища №7 м. Вінниці», а також керівники навчальних професійних закладів з інших областей України.

Читайте також