Вінничани у центрі міста писали національну ідею та смакували патріотичним тортом (Фото)    
16:25 23.08.2017

З нагоди Дня Прапора у центрі Вінниці відбулася дегустація торта у вигляді прапора України.

Сьогодні на Європейській площі ГO «Вiнницькa єврoпeйськa стрaтeгiя» влаштувала для вінничан справжнє солодке свято  - торт розміром 60/45 см.

Біля Башні встановили стенд, на якому кожен міг написати, що для нього означає національна ідея сучасної України, а за це справжні патріоти мали змогу отримати шматочок смачного ексклюзивного торта та сік.

Учасникам свята дарували книжку Конституції України та жовто-блакитні прапорці, кульки. Маленькі вінничани селфились біля табличок «Дій тут і зараз».

Також вінничан приємно вразив імпровізований диван з героєм Нехочухою, який уособлює в собі тип людей, яких в народі називають «диванною сотнею».

«Нехочуха приклад тих, хто, сидячи на диванах, розповідаютє іншим, як все погано. Вони все роблять правильно, але самі рук ні до чого не приклали. Ми хочемо показати «стьоб» на таких осіб, що їхня позиція не є конструктивною та не ефективна. Краще показати власним прикладом, що можна змінити. Ми роздаємо жителям міста посібники «Інструментарій громадянина», де можна дізнатися про громадські слуханя», - розповіла представник інституту «Республіка» Христина Коваленко.

Читайте також