Фестиваль краси і талантів: як у Вінниці вибирали "Міні Міс та Міні Модель" (Фото)
10:37 04.09.2017

У Вінниці відбувся фінал 5-го ювілейного фестиваль краси та талантів “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017”.

Міні Міс та Міні Модель Вінниці 2017 — це щорічний захід, фестиваль краси і талантів, яскрава та незабутня подія, для дівчаток віком від 5 до 13 років. Це унікальний проект, який має ексклюзивне право — представляти своє місто на всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях: “Міні Міс Україна”, “Міні Топ-модель Україна”.

28 конкурсанток готувались до фестивалю дві неділі. Кожна з них показали себе в номерах, які плідно підготували. Хтось співав, читав вірші, танцював, але всі показали себе на 100%.

Учасниць конкурсу “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017” обирав “Національний комітет Міні Міс “Україна, а переможець у кожній номінації визначало професійне журі. Цього року обрали дівчаток, які будуть обличчям дитячої модельної агенції.

Приємно здивувало глядачів феєричне шоу від найкрасивіших дівчаток Вінниччини та виступ зірки Наталки Карпи. Українську співачку навіть нагородили відзнакою “Сонцезалежна”.

Кожна уже знаменита маленька вінничанка отримала дорогоцінну прикрасу, корону і стрічку та різноманітними подарунки від спонсорів. Усіх учасниць нагородили стрічками номінації від партнерів. А переможниця з батьками поїде на 11 днів до Албанії на відпочинок.

Затаївши дихання, глядачі та конкурсантки чекали на результати журі. Отож переможницями стали п'ятилітня Череватова Адель та Тлока Ангеліна.

Нагороджували переможницю конкурсу попередні “Міні Міс та Міні Модель Вінниця”. Рідні та близькі були приємно здивовані перемозі дівчаток. ПЕреможниці вдячні за підтримку батькам, організаторам конкурсу, глядачам та думають над датою подорожі в Албанію.

 
Читайте також