У Вінниці обиратимуть "Міні Міс та Міні Модель" (Фото)
15:52 22.08.2017
255

3 вересня у Вінниці відбудеться фінал 5-го ювілейного фестивалю краси та талантів «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017». Захід відбувається щорічно, адже фестиваль краси та талантів – це яскрава та незабутня подія для дівчаток віком від 6 до 15 років.

На прес-конференції, яка відбулася сьогодні, організатори фестивалю розповіли, що це унікальний проект, який має ексклюзивне право – представляти своє місто на всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях: «Міні Міс Україна, «Міні Топ-модель Україна», «Little Miss World».

На зустріч також прийшли переможці конкурсу попередніх років, які побажали учасницям побільше посмішок та віри у себе.

Нагадаємо, що учасниць конкурсу обирав Національний комітет Міні Міс Україна, а переможець у кожній номінації відзначить професійне журі. Цього року відберуть учасниць, які будуть обличчям дитячої модельної агенції.

Після закінчення конкурсу, кожна учасниця отримає дорогоцінну прикрасу від Ювелірного Дому, корону і стрічку та безліч подарунків і додаткових номінацій від партнерів. Але звичайно головна перемога – це звання, титул та можливість представляти місто на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, договір з модельним агентством. Також на переможців чекає поїздка до Албанії на 11 днів.

На глядачі матимуть змогу насолодитися незабутнім феєричним шоу від найкрасивіших дівчаток Вінниччини та виступ зірки Наталки Карпи.

Читайте також