За лаштунками цирку "Кобзов": як у Вінниці створюють унікальне шоу (Відео)
15:38 20.09.2017

Уже третій тиждень у Вінниці артисти під куполом і на манежі своїми виступами зривають овації і дорослих, і дітей. Редакція сайту ilikenews проникла за лаштунки, щоб дізнатися, як ці люди вмудряються літати на висоті, жонглювати кеглями, тамувати подих та смішити глядачів “до болю в животі”.

Щоденні тренування і регулярні переїзди - артисти готові жертвувати сімейними святами і домашнім затишком в ім'я шоу. Адже для багатьох з них виступати в цирку “Кобзов” було мрією, а для когось стало продовженням спортивної кар'єри.

Як же готуються покровителі посмішок дітей та дорослих бачили на власні очі.

Цирк без клоуна не буває. У клоуна цирку “Кобзов” Олега Ліостаєва одне з найскладніших завдань: розсмішити публіку. Як відомо, гумор - справа тонка і дуже суб'єктивна. Працював у цирку все своє життя, а в “Кобзов” прийшов у цьому році. Сам генеральний директор компанії “Кобзов” Микола Кобзов особисто запросив вінницького клоуна.

Вінничанин Олег Ліостаєв раніше працював з дружиною дуетом “Хуба Буба”. Але у сім’ї артистів комусь потрібно займатися 6-річною донькою, яка, до речі, майже з народження гастролює разом з батьками.

“Працював в різних куточках світу. Отож, досвід великий. Живу, як повноцінна людина. Є і будинок, улюблена робота, кохана дружина та розумниця дочка», - розповідає клоун.

Неймовірний талант та наполегливість. Такими якостями і навичками потрібно володіти, щоб стати частиною цієї великої родини.

Поки вінничани чекають на виступ “Шоу Супергероїв”, колумбійські артисти, які користуються успіхом не в одній країні, завзято тренуються на манежі. А переможці циркового фестивалю в Монте-Карло 2017 репетирують свій номер, який увійшов до книги рекордів Гіннеса.

«Під час шоу бувають якісь дрібні похибки, але найважливіше - захопити увагу глядача і продовжувати далі», - розповідають артистів з Латинської Америки.

Нагадаємо, що одночасно сім артистів проходять по канату без страховки, утворюючи піраміду під куполом цирку.

«Яскравий грим і фантазійні костюми додають шарму у шоу. Також артисти повинні відчувати підтримку глядачів. Ось тоді шоу вдасться на 100%. Такий кайф, коли виступаєш і люди це сприймають, і є віддача. І теж хочеться в свою чергу робити більше і складніше», - додав директор цирку.

 

Читайте також