Маленькі вінничани творили шедеври з піску
19:23 11.08.2017
255

Сьогодні у Вінниці малюки будували піщані скульптури. Захід пройшов на центральному пляжі “Хімік”.

Біля Південного Бугу зібралися дітки, що взяти участь у фестивалі піщаних скульптур. На пляж привезли 7 тон піску, з якого вінничани творили свої шедеври.

Скульптури будували годину, а потім журі підходили до кожної команди та оцінювали роботи. Поки вибирали переможців, малюки ніжилися під сонечком та купались у річці.

Визначали переможців у різних номінаціях. За найбільш професійну скульптури призи отримала команда - “Веселка” зі скульптурою “Фортеця”, у номінації найвища скульптура виграла - “Патріоти” зі скульптурою “Паровоз Вінниця”, найкреативніша скульптура - “Русалка” зі шедевром “Замок русалки”, найреалістичніша — “Морська зірка”, скульптура “Морський бріз” та за найкумеднішу скульптуру призи отримала команда “Діанно” з назвою скульптури “Котяча гора”. Переможці отримали дипломи та цінні призи на згадку.

У заході взяли участь близько 100 діток, які поділилися на 38 команд. Всі учасники отримали подарунки від спонсорів.

- Я мрію стати архітектором чи скульптором. Дуже подобається малювати та творити різні скульптури, складати красиві хатинки, - розповіла 6-річна Сніжана.

А от Анна мріє освоїти здібності перукаря, Владик — тракториста. Юні вінничани з різними вподобаннями зібралися на фестивалі. Ким вони будуть у майбутньому поки що невідомо, але їх об'єднує любов до прекрасного.

Малеча отримала масу задоволення та чекає наступного року, щоб ще раз показати усьому місту свої здібності.

Читайте також