Краса врятує світ: чим місцеві дизайнери вразили вінничан на Днях моди (ФОТО, ВІДЕО)
08:55 23.10.2017

22 жовтня у приміщенні Вінницької обласної філармонії відбулося відкриття Днів моди. Першою демонструвала свою нову колекцію Kаtrіn Fоx - Mеlоmаnіа”.

Kаtrіn Fоx розповіла, що її колекція має таку назву, тому що вона меломан і творить свої шедеври під класичну музику. У показі приймали участь діти різного віку. Найменшим моделям всього 4 роки.

Другою представляла свої роботи майстерня Людмили Квєтної, колекція “Особлива думка”. Дизайнерка представила різні образи, які поєднує в собі сучасна жінка. За словами Людмили, філософія колекції - важливо, щоб жінка була особистістю.

Дизайн-студія «Dess» показала колекцію «Інша реальність». Осінньо-зимова колекція від дизайнерок Олени Соколової та Олени Сергеєвої присвячена неосяжній темі Всесвіту, таємницям світобудови та існування інших світів, вимірів, уявлень. Дизайнери прагнули нагадати про існування чогось незбагненно більшого, явищ за межами земного існування і за межами нашого розуміння.

Дебютувала у цьому осінньо-зимовому сезоні із своєю колекцією романтичного одягу 24-річна вінничанка, яка у 2012 році стала міс Вінниця. Дизайнерка показала колекцію одягу, яка носить назву «Я закохана…». Олена Сич закарбувала у своїх витворах божевільні моменти закоханості, коли світ навколо сповнюється красою і розквітає яскравими фарбами.

Також нові колекції продемонстрували давно відомі і добре знані дизайнерки Наташа Горбонос та Леся Зіаннурова.

Глядачі мали змогу переглянути творіння шести вінницьких дизайнерів, серед яких як знані у місті майстри, так і новачки.

Вінничани побачили різний настрій, кольори та справжню вінницьку красу в неймовірних колекціях.

Читайте також