Туніс знову вводить обов’язкове ПЛР-тестування для всіх туристів
19:54 30.10.2021
254

Через погіршення ситуації з COVID-19 Туніс посилив правила в'їзду в країну. У всіх туристів має бути негативний ПЛР-тест, а невакцинованих зобов'яжуть дотримуватися семиденного карантину.

До того ж дітям до 12 років показувати ПЛР-тест не потрібно. Прибуваючи до Тунісу, гості мають заздалегідь заповнити анкету на сайті й мати з собою всі підтверджувальні документи в цифровому або паперовому форматі.

"Пасажири можуть бути піддані вибірковому експрес-тесту (RDT-антиген), мандрівник із виявленим позитивним тестом буде відправлений на ізоляцію в спеціальний центр", - розповів представник туніського національного офісу з туризму Нежі Гуідер.

Самоізоляцію туристи повинні будуть проходити своїм коштом, включно з витратами на трансфер з аеропорту, проживання та додатковий ПЛР-тест, який проводять на шостий день ізоляції. У разі позитивного результату тесту туриста знову відправлять на ізоляцію.

Ті, хто пройшов повну вакцинацію проти коронавірусу, карантин не проходять, але повинні показати довідку, видану органами охорони здоров'я країни проживання. 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також