14-річний геній став інженером-програмістом у SpaceX Ілона Маска
12:00 12.06.2023
260

Згідно з повідомленням видання Insider, компанія SpaceX, заснована Ілоном Маском, найняла на роботу 14-річного Кайрена Квайзі. Цей талановитий підліток приступить до роботи в якості інженера-програміста.

Кайрен Квайзі недавно закінчив навчання в університеті Санта-Клари в штаті Каліфорнія, США, ставши наймолодшою людиною, яка досягла цього досягнення, за даними видання The Seattle Times.

Щоб розпочати роботу в департаменті SpaceX, Кайрен Квайзі планує разом з матір'ю переїхати зі свого поточного місця проживання в Каліфорнії до штату Вашингтон.

Цей хлопець завжди був надзвичайно обдарованим. У віці двох років він вже міг утворювати повні речення. У дитячому садку він розповідав іншим дітям та вихователям новини, які почував по радіо. Вже в 9 років його батьки зрозуміли, що шкільні завдання були для нього надто простими, тому допомогли йому вступити до коледжу в Каліфорнії.

"Мені здавалося, що я навчаюся на тому рівні, на якому повинен бути", - поділився своїми думками Кайрен щодо навчання в коледжі.

Того ж року він пройшов тест на рівень IQ, який перевищує 99,9% населення планети, зазначає BrainGain magazine.

Через кілька місяців Кайрен пройшов стажування в компанії Intel Labs як дослідник штучного інтелекту. А вже в 11 років він викладав інформатику та інженерію в університеті Санта-Клари.

Кайрен оголосив про своє нове призначення 8 червня.

"Я приєднуюся до найкрутішої компанії на планеті в ролі інженера-програміста в команді інженерів Starlink. Це одна з рідкісних компаній, яка не використовує мій вік як застарілий показник моєї зрілості та здібностей", - написав Кайрен у своєму профілі на LinkedIn.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також