В Україні найближчим часом можуть посилити карантин
20:00 16.07.2021
318

За дорученням Ради національної безпеки і оборони Кабінет міністрів України найближчим часом розгляне вживання додаткових заходів для протидії короновірусній хворобі. Про це під час брифінгу заявив секретар РНБО Олексій Данилов, передає I Like News з посиланням на УНН.

"Найближчим часом Кабінет міністрів вживе додаткових заходів реагування на коронавірус тому, що це дуже небезпечно. Як вам всім відомо, на жаль, це стосується вже не тільки дорослого населення, це стосується дітей", - заявив він.

Наразі, за попередніми даними, в Україні вже 33% населення мають антитіла до коронавірусу. Данилов також додав, що приблизно у 38-40% жителів країни отримали імунітет завдяки вакцинації.

В Україні зафіксовано вже 2,243 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 15 липня, - понад 700, що більше, ніж напередодні. Госпіталізовано за добу при цьому 422 осіб, певне зростання проти показника днем раніше.

Також повний курс вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні з кінця лютого отримали 1,36 млн людей. При цьому загалом зробили вже близько 3,9 мільйона щеплень, за останню добу з яких - рекордні 117 тисяч, більшість з них - першою дозою.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також