В Індії через мусонні зливи машини йдуть під землю (відео)
16:01 14.06.2021
261

В Індії сильні мусонні зливи розмивають землю, що призводить до різноманітних НП. Так, в Мумбаї на одній із стоянок машина цілком пішла під воду. Про це пише India Today.

Інцидент стався 13 червня в районі Гаткопар. За словами місцевих жителів, на стоянці раніше розташовувався колодязь глибиною приблизно 15 метрів. Криниці майже 100 років, її спеціально залили бетоном, щоб зробити місце для паркування. Але дощі, які почалися тиждень тому, розмили його.

Власник автомобіля Панкадж Мехта зміг записати відео, на якому машина за лічені секунди йде під воду. Ролик потрапив в мережу і став вірусним.

«Діти почали кричати, що машина йде на дно. Я відразу ж кинувся вниз. Автомобіль вже був під водою наполовину, і я почав знімати, - згадує Мехта. - Перш ніж я встиг що-небудь зробити, машина занурилася в воду у мене на очах ».


Міська влада повідомила про те, що сталося. На місце події прибули пожежники і поліція. В результаті приблизно через 12 годин автомобіль вдалося витягти з колодязя за допомогою крана.

«В результаті інциденту ніхто не постраждав, жертв немає, оскільки в машині нікого не було», - повідомили чиновники.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також