Раніше судимого громадянина Молдови вінницька поліція примусово видворила з країни
20:56 17.08.2023
335

За словами начальника Управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області Кирила Доценка, 16 серпня в іноземця закінчився строк відбування покарання і його було звільнено. Зважаючи на те, що існувала можливість, що цей чоловік може залишитися в Україні нелегально, а також враховуючи можливу загрозу громадському порядку, здоров'ю та законним інтересам громадян України, поліцейські перед його звільненням звернулися до Управління державної міграційної служби у Вінницькій області з поданням про проведення примусового видворення іноземця з подальшою забороною в'їзду до країни.

Процедуру примусового видворення іноземця здійснили працівники Управління державної міграційної служби Вінницької області. Їм вдалося встановити факт порушення правил перебування в Україні та транзитного проїзду через її територію. Відповідно до цього було складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до статті 203 частини 1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Далі було прийнято рішення про примусове видворення іноземця за межі України з одночасною забороною на в'їзд до країни на п'ять років.

За міжнародним пунктом пропуску "Могилів - Подільський - Отач" 16 серпня було здійснено процедуру примусового видворення цього правопорушника з території України.

Читайте також