Картографічний тероризм – MairDumont надрукувало карти зі «спірними» українськими територіям
08:58 31.08.2023
270

Німецьке туристичне видавництво надрукувало карти зі «спірними» українськими територіями. Експерти зазначають, що таким чином видавці «узаконюють» посягання росії на  Україну. Видавництва, які надрукували  карти  належать до складу однієї групи - MairDumont GmbH & Co. KG. Цей німецький гігант — найбільша в країні група туристичних видавництв з головним офісом в Остфільдерні, поблизу Штутгарта.

Про це повідомляють у BBC

До MairDumont входять більше десятка компаній. Серед них — провідне туристичне видавництво Швейцарії Hallwag Kümmerly+Frey, яке є незалежним дочірнім підприємством MairDumont, а також відомий бренд Marco Polo - один із найпопулярніших путівників у Німеччині та усій Європі.

За 25 років було продано понад 100 мільйонів путівників Marco Polo. Фактично, кожен четвертий путівник, куплений у Німеччині — це Marco Polo.

Продукцію MairDumont можна легко знайти на прилавках крамниць Західної Європи. Їхні мапи та атласи продаються через мережі найбільших книгарень у Німеччині, Швейцарії та Австрії, до яких входять майже 1000 магазинів.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також