Як покращити роботу Айпада без ремонту
13:42 24.12.2023
281

Як покращити роботу Айпада без ремонту

Перший iPad був представлений в далекому 2010 році. Його спочатку позиціонували як проміжковий етап між повноцінним комп’ютером і смартфоном. На ньому дивилися коротенькі відео, переписувалися в соціальних мережах та інколи робили фотографії. Але айпад розвився так само як iPhone, macbook: змінювався розмір, товщина, матеріал корпусу, характеристики процесору і матриці. Зараз перед нами не просто планшет для новин та смс. Тепер за допомогою айпаду створюють мультимедійний контент, програмують, малюють. 

Поради, які можуть допомогти покращити роботу iPad:

  1. Оновіть програмне забезпечення: Переконайтеся, що планшет має останню версію операційної системи iOS. Оновлення можуть включати поліпшення продуктивності та нові функції.
  2. Видаліть непотрібні додатки. Деактивуйте ті, які більше не використовуєте. Наприклад, деякі енергоємні ігри можуть гальмувати пристрій, бути заважкими для процесору вашого гаджета.
  3. Видаліть непотрібні файли, фотографії, відео, які займають багато місця на iPad, кеш браузера. Для цього можете використовувати iCloud або інші хмарні сервіси зберігання. Зайдіть в налаштування, натисніть кнопку Safari. Перед вами з’явиться поле “очистити історію, дані”.
  4. Проаналізуйте, які додатки оновлюються в фоновому режимі. Вимкніть цю функцію в налаштуваннях. Це може зекономити енергію та знизити навантаження на залізо
  5. Рекомендуємо встановити антивірусне програмне забезпечення для захисту пристрою від шкідливого ПО.

 

Окремо можна виділити пункт про своєчасний ремонт АйпадуНесправності негативно впливають на безперебійну роботу всього девайсу. Багато користувачів не поспішають в СЦ за кваліфікованою допомогою, максимально відтягуючи візит до майстрів. Але цього робити не рекомендуємо. Деякі проблеми потребують додаткової діагностики і можуть бути комплексними. Про деякі трохи докладніше.

Залиття

Будьте максимально обережними під час користування рідинами поряд з електронікою. Вода 一провідник електричного струму. Сприяє виникненню корозії мікросхем, шлейфів. Це може призвести до втрати контакту між компонентами, погіршення якості сигналу й зменшення тривалості роботи iPad. Також проникнення вологи в акумулятор призведе до його окислення, зменшення потужності або навіть спричинити вздуття. Цей стан особливо небезпечний для внутрішнього наповнення гаджету. Особливо для материнської плати. Потім ремонт обійдеться значно дорожче, ніж процедура відмиву в сервісному центрі 2Mac.

Механічні пошкодження дисплею.

Розбиті екрани зустрічаються доволі часто серед активних користувачів планшетів Apple. І багато хто продовжують далі користуватися, не зважаючи на тріщини, сколи. Цього робити не варто. Справа у вологозахисті. Це тонкий силіконовий шар, який створений для перешкоджання потрапляння забруднень, води всередину гаджету. Він руйнується після сильного удару. Тому дуже важливо вчасно звернутися в сервіс та замінити не тільки LCD, а й відновити вологозахист.

 

Для запису на попередню консультацію можете скористуватися сайтом https://2mac.ua/uk/ та залишити свої контакті дані: номер телефону, ім’я для зворотнього зв’язку з майстром сервісного обслуговування.

Читайте також