40 тонн продуктів отримали від «Української команди» медичні заклади та малозабезпечені у Тернопільській, Житомирській та інших областях
11:28 26.07.2023
258

Волонтерський штаб «Українська команда» відправив у регіони 40 000 кілограмів продуктів харчування для медичних та освітніх закладів, а також соціально вразливих верств населення. Про це повідомляється на Facebook-сторінці штабу.

«Майже 40 тисяч кілограмів продуктів харчування передала в регіони «Українська команда» для переселенців, багатодітних родин, малозабезпечених українців, а також медичних та освітніх закладів. Цей вантаж допомогли доправити в Україну наші європейські партнери з Doc4Ukraine. «Українська команда» з самого початку повномасштабного російського вторгнення допомагає людям, які постраждали від війни. Тим, кого рашисти позбавили домівок, роботи, здоров’я. І хто сьогодні потребує нашої з вами допомоги. Підтримуємо один одного! Разом обов’язково переможемо!  Вже перемагаємо!» - наголосив волонтер «Української команди» Орест Криштафович.

Він зазначив, що понад 13 тонн замороженої курятини вже отримали медичні заклади Тернопільської області, а також переселенцям і іншим вразливим групам населення регіону. Ще 13 тонн курятини відправлено на Житомирщину. Вантаж буде передано до закладів соціальної сфери, а також багатодітним сім’ям, малозабезпеченим та іншим громадянам, які потребують нашої допомоги.

Майже 11 тонн заморожених продуктів харчування зараз отримують переселенці та малозабезпечені мешканці Вінничини, а також лікарні та навчальні заклади регіону. Крім того, більш ніж 2 тонни замороженої м’ясної продукції волонтери роздали внутрішньо переміщеним особам та іншим соціально незахищеним групам людей у Волинській області.

Раніше повідомлялося, що після підриву росіянами Каховської ГЕС «Українська команда» привезла на затоплену Херсонщину 20 тонн гуманітарної допомоги. А загалом з початку широкомасштабного вторгнення «Українська команда» доставила мільйон кілограмів допомоги для 200 тисяч військових та цивільних українців, які постраждали від війни. Загальна вартість цієї допомоги перевищує 200 мільйонів гривень.

Video file
Автор: Єва Козаченко
Читайте також