Збірна України з футболу готується до матчів кваліфікації Євро-2024 зі зміненим стартовим складом
19:20 08.10.2023
274

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров змінив стартовий склад команди перед матчами з командами Північної Македонії та Мальти через ушкодження воротаря Андрія Луніна. Лунін має проблеми зі спиною, тому до табору національної команди був викликаний голкіпер "Шахтаря" Дмитро Різник.

Збірна України готується до ігор кваліфікації Євро-2024 у Празі, Чехія. 14-го числа відбудеться домашній матч проти Північної Македонії, а 17-го - виїзний поєдинок проти Мальти.

Підготовка до матчів триває, і основна група гравців з Києва вже прибула до Празі, включаючи п'ятьох гравців "Динамо" Київ, адміністративний та медичний штаб. Упродовж дня приїде більшість гравців з інших клубів.

Склад національної збірної України на матчі включає гравців з такими клубами, як "Динамо" Київ, "Шахтар" Донецьк, "Дніпро-1", "Евертон" Ліверпуль, "Борнмут", "Інтер" Маямі, "Динамо" Загреб, "Арсенал" Лондон, "Челсі" Лондон, "Вестерло", "Дженоа" Генуя, "Сандерленд".

На жаль, Андрій Лунін не зможе допомогти команді на цьому зборі через своє ушкодження, але тренерський штаб має надійну заміну в особі Дмитра Різника, голкіпера "Шахтаря" Донецьк.

Це важливий період для збірної України, і фанати сподіваються на успішні виступи команди в матчах кваліфікації Євро-2024.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також