Волонтери "Українська команда"Вінниччини влаштували свято школярам 20 ліцею у Вінниці
17:00 04.12.2023
269

Традиційно напередодні свята Святого Миколая, діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями, які кладуть у поштову скриньку або залишають за вікном. Зараз же найбільшим бажанням кожного українця від малого до великого є Перемога. Воїни Сил безпеки й оборони безпосередньо реалізують мрію кожного українця.

«Діти - це цвіт нашої нашої, майбутнє нашої української держави! Кожен батько та кожна мати намагаються зробити все найкраще, щоб подарувати своїй дитині безтурботне та спокійне дитинство, недосипаючи ночей та віддаючи все найкраще, іноді навіть і життя! Нажаль, сьогодні українці та українки змушені боронити спокійний сон свого маляти, будучи в холодних окопах, зі зброєю в руках від російської навали»,- розповідає Юлія Дьомкіна, координаторка Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Волонтери "Українська команда" Вінниччини вирішили трішки побути в ролі Миколайчиків та організувати свято діткам Вінницького ліцею №20.

Школярі разом з аніматором та волонтерами творили малюнки з побажаннями Перемоги для наших захисників на передову! Кожен малюнок був виконаний з великим натхненням зробити приємне захисникам. По завершенню дітки отримали подаруночки за свої старання, а Миколайчики отримали малюнки та листи, які поїдуть до захисників на фронт!

Автор: Павло Петрушко
Читайте також