У Вінниці відбулося відкриття центру «Життя в стилі ЕСО»
18:00 28.10.2021
340

27 жовтня у Вінниці відбулося відкриття центру «Життя в стилі ЕСО».
Це вже 12 місто в Україні, де з’явився такий простір.


“Тут відбуваються зустрічі з експертами, тут формуємо корисні звички, тут відкриваємо нові можливості для ведення бізнесу, тут розвиваємося у своїй професії та зростаємо особистісно, тут виховуємо в собі ощадливе споживання та турботу про еко-середовище” - розповідає Ірина Головата


Під час відкриття лікар-невролог з 40-річним медичним стажем, президентка і співзасновниця Української Академії Інтегративної Медицини, членкиня Європейської Медичної Асоціації, амбасадорка Міжнародної Амбасади Жінок-підприємниць, Голова Комітету Здоров’я та Екології Жіночої Ділової Палати України, Розалія Кобилянська розповідала про внутрішню картину здоров’я і персоніфіковану «дорожню карту» здоров'я.

Проєкт “Життя в стилі ЕСО” пропонує комплексне рішення для оптимізації Ваших витрат та екологізації Вашого дому та Бізнесу.

Еко-спільнота, яка активно пропагандує сучасний підхід до споживання і ведення бізнесу. Досягнення гармонії в житті, принципами якого є збереження довкілля, краса, здоров’я, активний спосіб життя, довголіття.

Поширення в суспільстві ідеї вчитися і розвиватися; бажання розпочати та розвивати власну справу, засновану на цінностях сім’ї, свободи, надії, винагороди.

Заходи покликані підвищувати рівень обізнаності населення України у питаннях екокультури: збалансованого харчування, використання безпечних для здоров’я та довкілля товарів, створення соціально орієнтованого підприємництва та еко-середовища.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також