Вінницькі поліцейські затримали наркоділера «районного масштабу»
13:01 27.01.2024
370

Оперативну інформацію про те, що 47-річний мешканець Вінницького району незаконно зберігає та розповсюджує канабіс, отримали працівники сектору кримінальної поліції. Поліцейські з’ясували,  кому саме збуває наркотику чоловік, тож взяли його «на гарячому».

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини

25 січня правоохоронці затримали чоловіка одразу після чергового збуту. В будинку затриманого провели санкціонований обшук, в ході якого вилучили речовину, схожу на канабіс вагою близька 180 г, порошкоподібну речовину ймовірно амфетамін загальною вагою близько 5 г, електронні ваги, мобільний телефон, грошові кошти, здобуті та «бухгалтерію». Вилучене направили на експертизу.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. За такий злочин чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Автор: Дарина Дрганоманова
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa