Підготовка до зими на Одещині: Перевізники отримали достатньо палива для надзвичайних ситуацій
17:43 02.11.2023
255

У Одеській області оператори громадського транспорту були підготовлені до можливих надзвичайних ситуацій і викидань транспорту. Про це розповів Олександр Гайдук, директор департаменту морського господарства, транспортної інфраструктури та зв'язку Одеської обласної адміністрації, під час брифінгу.

За його словами, на початку осені департамент видав наказ про готовність до ефективної роботи транспорту. Одним із важливих аспектів цього документу була підготовка додаткового запасу паливних матеріалів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій або заторів транспорту.

Керівництво автостанцій також провело додаткове навчання для свого персоналу з організації пасажирських перевезень в умовах несприятливої погоди.

Голова Одеської обласної адміністрації, Олег Кіпер, наголосив, що регіон готовий до зими не лише на папері, а практично. Щоденно відповідні служби проводять перевірку всіх механізмів, що забезпечують тепло, світло і водопостачання жителів області.

Однак сценарії можуть бути різними. "Ми розглядаємо всі можливі аспекти, включаючи електропостачання та водопостачання, з урахуванням непередбачуваних дій ворога", - додав він.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також