Нардеп Г.Ткачук про незаконний видобуток бурштину: «Потрібно наводити лад не лише в цій сфері, але й в усіх інших»
09:18 18.01.2018

В студії ЕспресоTV підняли тему гучної «бурштинової справи». Одним з запрошених до обговорення був народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Геннадій Ткачук.

Потрібно приймати відповідний закон, але не може бути такого, щоб можна було врегулювати законом незаконний видобуток бурштину. Це – надприбутковий бізнес, і я вважаю, що це комусь дуже зручно і вигідно, тому треба діяти в декількох площинах. По-перше, це жорстка і рішуча боротьба. По-друге, безумовно, потрібно приймати закон. І, врешті-решт, потрібно наводити лад не лише в цій сфері, але й в усіх інших, -  зазначив нардеп.

Наступною темою для обговорення стала тема, злободенна вже котрий місяць: законопроект про деокупацію Донбасу. Законопроект досі є спірним, і представники різних фракцій мають різні зауваження до нього. Гостро стоять питання торгівлі з ОРДЛО та економічні втрати від блокади, які підняла на своїй сторінці у Facebook Ірина Геращенко.

- Я точно знаю, що Україна втратила 2% ВВП, і я також хочу знати, яка це сума, і щоб всі українці чітко усвідомили процес того, як це відбувалося, - наголосив Геннадій Ткачук.

Читайте також