Найкращий iPhone у 2022 році: який із телефонів Apple вам підходить?
09:15 30.08.2022
272

Наразі Apple продає вісім різних моделей iPhone, що робить вибір ідеального непростим завданням. Пошук найкращого iPhone для ваших потреб означає, що ви дійсно можете вибрати особисто для себе найпідходящий дизайн, функції, камеру і ціну. Тут ви можете побачити перелік доступних моделей та цін на них: https://y.ua/iphone/iphone-13/c10079-f=144:69888/

Раніше лінійка iPhone від Apple була досить простою. Коли Стів Джобс анонсував оригінальний iPhone понад 15 років тому, була лише одна модель, і її складно було придбати через досить обмежену кількість. Але якщо ви хотіли iPhone, єдине рішення, яке ви мали в 2007 році, полягало в тому, чи хочете ви 4 ГБ чи 8 ГБ пам’яті.

За останні півтора десятиліття багато чого змінилося. Ви можете знайти iPhone для більшості бюджетів і отримати доступ до таких функцій, як iMessage, FaceTime, Apple Music і iCloud. Коли Apple випустила серію iPhone 13 у 2021 році, світ був вражений оновленнями. У телефонів були нові камери, більше пам’яті, більші батареї та яскравіші екрани.

Однак це не означає, що iPhone 13 є найкращим варіантом для всіх. Тут є порівняння Айфон 13, де зручно переглянути відмінності. Сумуєте за кнопкою додому? Тоді перегляньте iPhone SE. Подобається дизайн iPhone 13, але не його ціна? Розглянемо минулорічні iPhone 12 і 12 Mini. Хочете маленький телефон із хорошим часом автономної роботи? Тоді iPhone 13 Mini є обов’язковим. А як щодо 2-річного iPhone 11, він ще того вартий? Якщо коротко, то так.

Деякі iPhone мають дві камери, інші мають три, а треті мають чотири (включаючи фронтальну камеру для селфі). Ви також повинні взяти до уваги, що майже кожна сучасна модель iPhone має Face ID, крім однієї: iPhone SE (2022). Мати багато варіантів – це непогано, але це може здатися приголомшливим, коли ви купуєте новий iPhone.

Що ж буде після iPhone 13? Звичайно ж, iPhone 14! Ще до запуску iPhone 13 чутки про його наступника вже почали поширюватися. Згідно з цими чутками, iPhone 14 буде доступний з титановим корпусом без виїмки та виступу камери.

Також очікується, що Apple представить нові моделі iPhone 7 вересня. Ми можемо очікувати нову версію стандартної моделі, а також два варіанти Pro. Модель mini, швидше за все, буде замінена моделлю max у 2022 році, оскільки попит на великі смартфони, як правило, вищий, ніж на компактні. 

Автор: Єва Козаченко
Читайте також