Легендарна дівчина «кіборг» відвідає Вінницю з мотиваційною лекцією
17:27 14.05.2019

В рамках проведення ІІ міського бігового напівмарафону «Вінниця біжить», який відбудеться 26 травня, до Вінниці завітає легендарна дівчина «кіборг» з Одеси Тетяна Воротіліна, щоб провести надихаючу і мотиваційну лекцію на теми: «Мотивація: як не зупинитися, коли дійсно важко?»; «Стрес: бий або тікай!» та  «Стереотипи: добре чи погано?».

Тетяна – в минулому професійна тенісистка, і вона не з чуток знає, що таке сила волі та сила духу. Кілька років тому дівчина разом із товаришем потрапила у страшну аварію, після якої втратила ногу. Проте, не занепала духом і не втратила віри. Навпаки, вона зуміла знайти в собі сили та достатньо оптимізму, щоб почати все спочатку. Тепер, подолавши труднощі, життєрадісна Тетяна ділиться з людьми власним досвідом, надихає, мотивує та демонструє усім, що в жодному разі не можна здаватися у житті.

Торік Тетяна вже була учасницею першого вінницького напівмарафону і на протезі ноги подолала 21 кілометр. Але крім бігу, дівчина займається ще  й танцями, дає уроки тенісу і веде блог, де надихає людей з різних країн.

Зустріч відбудеться у просторі Cherdak о 17:30.

 
Читайте також