Анна Станіславенко про журнал «HARVED online», соціальні проекти та тайм-менеджмент
18:01 13.03.2019
253

Ми продовжуємо розшукувати успішних та цікавих вінничанок, і розпитувати про їхню діяльність. Цього разу в поле нашого зору потрапила Анна Станіславенко - засновниця лайфстайл-журналу «Harved» та організаторка ряду соціальних та благодійних проектів. Про свій журнал та його команду, конкурси «The Best Kids of Ukraine» та «Miss Bikini», а також про тайм-менеджмент успішної жінки Анна розповіла нашому кореспонденту.

- Анно, розкажи про «HARVED online». Що це за журнал, як довго він існує? Як взагалі прийшла ідея до створення медіа?

- Журнал «HARVED online» - це команда професіоналів, яка вже більше п'яти років представляє читачам цікаві і унікальні теми, знайомить їх з геніальними, талановитими людьми, лідерами і кумирами. Журнал присвячений самодостатнім особистостям, і це чітко простежується в кожній рубриці, в кожному інтерв'ю, в кожній статті. Всі вони підпорядковані одній меті: розкриття теми розвитку і досягнення поставлених цілей.

У кожному номері ми пропонуємо увазі читачів ексклюзивні і актуальні статті, учасники яких - яскраві й відомі представники різних сфер діяльності.

Ідея прийшла з цікавості. Мені було цікаво спробувати себе в цій новій галузі.

Можна сказати, що це дуже творча робота: спілкування з цікавими людьми, можливість більше читати і дізнаватися нового, розвиватися. Найважче було почати новий проект, і звичайно зібрати команду, якій довіряєш, і яка тебе розуміє з півслова.

- Як ти вибираєш команду для журналу? Кого точно ніколи не візьмеш?

- Методом проб і помилок. На даний момент я працюю з людьми, які якісно відносяться до своєї роботи і роблять все на рівні! Я точно не візьму безвідповідального і ледачого, людину, яка не може виконувати свою роботу в потрібний термін.

- Які плани на майбутнє «Harved» і в яких проектах зараз задіяно видання?

- Ми працюємо, розвиваємося, нас читають не тільки на території України, а й у Білорісі, Росії, Казахстані, є читачі і з Америки. Ми намагаємося підтримувати всі проекти, які відповідають стилю і ідеї нашого видання.

- Що потрібно для того, щоб запустити медіа і успішно його розвивати?

- Головні якості - це ідейність, рішучість, працездатність, комунікація, бути в потрібному місці в потрібний час, хороша команда.

- Давай поговоримо про твої соціальні проекти. Всеукраїнський конкурс краси і талантів «The Best Kids of Ukraine». Наскільки важко займатися організацією заходів, головні герої яких - це діти? Чи буде проходити конкурс в цьому році?

- Організовувати заходи, героями яких є дітки, це одне задоволення. Однак, відповідальності значно більше. Конкурс проходить дуже масштабно, беруть участь дітки з усієї України. На захід ми запрошуємо відомих зірок.

Звичайно ж, в цьому році конкурс буде проходити, з датою ще визначаємося, скоріше за все 1-го червня. Всі конкурси, які я організовую, повні сюрпризів, а тому звичайно ж, цього року на учасників чекатиме дещо цікавеньке.

- Ти також є однією з організаторок конкурсу «Miss Bikini». Що чекає на конкурсанток цього року?

- Конкурс «Miss Bikini» завжди проходить дуже гаряче: літо, красиві дівчата, басейн і так далі. Цей проект дуже успішний, тому ми будемо його продовжувати і в цьому році.

Організувати будь який захід - це витратна справа, на нього йде багато сил, енергії і часу. Але коли захід пов'язаний з красою і ще він надзвичайно успішний, це вдвічі приємніше.

- Традиційне питання в рамках нашої серії інтерв’ю: що для тебе означає день Восьмого березня?

- Ще один день в році, коли я отримую подарунки. А також - день, коли я вітаю моїх близьких жінок - маму, бабусю, подруг.

- У суспільстві зараз часто піднімаються питання гендерної рівності. Наприклад, в політиці. Як ти до цього ставишся?

- Я успішна жінка, і звичайно, я ставлюся до цього позитивно. Якщо в жінки є бажання і потенціал, а також можливості справлятися з чоловічими завданнями, чому б і ні?

Жіночий розум влаштований набагато цікавіше і складніше, жінка до всього підходить на всі сто відсотків. Ми більш відповідальні, гуманні, готові міняти наш світ на краще. Так вже закладено природою. Я всіма руками за те, щоб жінок було більше в політиці.

- Як ставишся до фемінізму? Чи можеш назвати себе феміністкою?

- Я люблю і поважаю чоловіків, але однозначно за жіночі права! Зараз нові часи, де править жінка. Править мудро, глибоко і з любов'ю.

- У минулому році ти стала однією з переможниць конкурсу «Жінка Вінниччини». В якій номінації? За кого з номінанток цього року «вболівала»?

- Так, я стала переможницею в номінації «Медіа». Конкурс дуже гідний і потрібний, тому що головна його задача це - благодійність. Важко сказати за кого я вболівала, так як в одній номінації присутні мої друзі і професіонали в своїй сфері. Я вболіваю за справедливість і дружбу!

- Як ти все встигаєш? Чи є секрети організації часу, якими хочеш поділитися?

- Я намагаюся нікуди не поспішати. Секрет дуже простий, я все записую в електронний органайзер, щоб нічого не забути і для того, щоб ні одна справа не накладалась на іншу. А взагалі у мене погана звичка запізнюватися, але я з нею борюся.

- Чи вистачає з таким щільним графіком часу на сім'ю?

- На сім'ю я виділяю найбільше часу. Ми любимо ходити разом в кінотеатри, в ресторани. Ми багато подорожуємо. Любимо гуляти разом, якщо взимку, то катаємось на санчатах або ковзанах, якщо влітку, то можемо виїхати на цілий день за місто.

Поєднувати все вдається завдяки любові, розуміння і взаємній підтримці.

Фотографувала і запитувала Лада Савельєва

Читайте також