Вінничанам, які усиновили діток, вручили подяки та подарунки (Фото)
17:19 04.10.2017

День усиновлення — свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та збігається з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. З цієї нагоди сьогодні у Вінницькому училищі культури і мистецтв імені М. Д. Леонтовича відбулося свято з нагоди Дня усиновлення.

У залі зібралися  батьки-усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та вихователі, для яких пролунали неперевершені музичні виступи. Також представники Вінницької ОДА вручили подяки та подарунки повноцінним сім’ям, батьки яких усиновили дітей.

Про одну із щасливих історій усиновлення розповідає Наталя Ларіонівна. Звичайна на перший погляд жінка давно хотіла усиновити дівчинку, а коли випала можливість, Наталя Василівна усиновила відразу троє дітей: дві дівчинки та одного хлопчика. Хоча ще кілька років тому про дитячий галас могла лише мріяти.

«Ніякі скарби світу не можу зрівняти з поцілунками своїх діток. Я по-справжньому щаслива», - каже мама Наталя.

Таких цікавих історій на Вінниччині багато. Батьки, які приймають у свою родину діток, стають ще щасливішими. Адже кожна дитина має право на батьківську любов та підтримку.

Читайте також