Оксана Кулик: «В годину пік буднього дня у Вінниці можна знайти тишу та спокій»
21:00 24.11.2018
269

Ми уважно слідкуємо за перебігом фотопроекту «City Style» Костянтина Ревуцького, що створюється за підтримки Людмили Станіславенко, і продовжуємо серію інтерв’ю з його учасниками. Показати Вінницю під новим кутом, з нового, цікавого ракурсу – ось мета проекту. Цього разу наш кореспондент мав коротку розмову з Оксаною Кулик, співвласницею паста-бару «Тамеро».

- Розкажіть, як ви дізнались про проект «City Style»?

- Про проект «City Style» всі говорили в моєму оточенні, це було фоном неділі дві, а потім Костя запропонував мені взяти також в ньому участь. Це не перша і не друга наша сумісна праця, знаючи його талант і любов до свого діла, до нашого міста, до цікавих людей, я з радістю погодилася на цей проект.

Проекти Ревуцького, як візитівка Вінниці - це, насамперед, люди, які живуть у нашому місті: звичайні, відомі, діти, талановиті, спортсмени, художники - він вміє побачити в кожному що б особливе.  Він дуже талановитий, з ним цікаво спілкуватись та працювати, тому я з радістю відгукнулась та приєдналась до проекту і не пожалкувала.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту? Розкажіть трохи про процес зйомки.

- Локації вибирав Костя. Я фотографувалась біля церкви Святої Ксенії Петербурзької за Київським мостом. Там дуже гарні краєвиди – видно місто, мости, річку, осінні пейзажі... мені сподобався і вибір, і процес.

В годину пік буднього дня у Вінниці можна знайти тишу та спокій. Метушня проносилась стороною, спокій і тиха радість були в тому місці біля церкви. Символічно, що моя покровителька - Ксенія, завжди приїжджаю до цієї церкви на день Янгола, шостого лютого.

Ми продовжуємо уважно слідкувати за перебігом проекту «Сity Style», а також – ділитись з вами усіма подробицями. Читайте наші бесіди з іншими учасниками за посиланням

Читайте також