Вінничанин торгував дизпаливом, призначеним для військових
13:30 04.03.2024
298

Унаслідок злочинної схеми, протягом 2022-2023 років військові не отримали майже 94 тони пального, а мережі автозаправних станцій завдано збитків на понад 4,5 мільйони гривень. Поліцейські довели причетність 39-річного вінничанина до 63 епізодів протиправної діяльності. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області. 

Минулого року поліцейські та оперативники УСБУ у Вінницькій області викрили працівників однієї з мереж автозаправних станцій Вінниці по факту незаконного продажу дизельного пального. Пальне безоплатно призначалось для військових та інших формувань, задіяних у відсічі агресії російської федерації, а зловмисники реалізували його стороннім особам.

«Слідчі Вінницького районного управління поліції за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури завершили розслідування, та, зібравши достатньо доказів, скерували до суду обвинувальний акт стосовно автозаправника. Чоловік обвинувачується в організації розтрати чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану (ч. 3 ст. 27 - ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також