Мар’яна Литвинчук: «Подивилась на місто з нового ракурсу сама і, сподіваюсь, допомогла побачити його іншим»
19:05 04.02.2019
260

У Вінниці триває проект «City Style» Костянтина Ревуцького, що виходить за підтримки Людмили Станіславенко. Цього разу ми публікуємо міні-інтерв’ю з ще однією учасницею проекту, Мар’яною Литвинчук, власницею мережі «Центр камінів та печей "Pan Topkin» у Вінниці.

- Розкажіть, як ви дізнались про проект «City Style»?

- Про цей фотопроект я дізналася від Костянтина, оскільки ми спілкуємося та я в курсі майже всіх його починань. «City Style» мене зацікавив своєю соціальною орієнтованістю: цікаві та відомі вінничани об’єднались для того, щоб показати містянам та гостям Вінниці місто з цікавих ракурсів. Я вирішила також долучитися до цієї справи. Подивилась на місто з іншого ракурсу сама і, сподіваюсь, допомогла показати його іншим.

- На яких локаціях ви фотографувались для проекту?

- Фотозйомка відбувалася на Хмельницькому шосе вздовж дороги, біля «Тойота Цетр», а також біля ресторану «Авто-Гриль». І хоча на вулиці у день зйомок була похмура погода, туманна та прохолодна, настрій у обох був пречудовий, дуже хотілося побачити готовий результат!

- Чи складно було позувати? Як локація впливала на ваш настрій під час зйомки?

- Позувати було не важко, а навпаки цікаво, адже з Костянтином легко працювати. Як на мене, локації вибрані дуже вдало та повністю відповідали назві проекту, тому і настрій був піднесений, відповідав покладеній на мене ролі.

Дякую Костянтину за його професіоналізм та можливість участі у проекті, він для мене відкрив розуміння того, що фото можуть виглядати навіть якщо вони зроблені просто на тротуарі.

А ми продовжуємо слідкувати за перебігом проекту, і наразі вже готуємо для вас нове інтерв’ю з його черговим учасником! Попередні розмови можна прочитати за цим посиланням.