Як додати гостроти у відносини?
18:15 20.10.2016
258

Візьміть себе в руки
Краса, як запевняв Достоєвський, врятує світ - врятує вона і ваші відносини. Починаючи жити разом, більшість людей перестають стежити за собою, як це було на початку знайомства. Звичайно, це комфортно ходити по будинку в улюбленому - мішкуватому і затертому - халаті або розтягнутій дірявій футболці, проте з часом ви просто перестанете бути об'єктом бажання для чоловіка. Тому намагайтеся з'являтися у нього на очах або голяка, або в приталеном спортивному костюмі, або в якійсь інший, чистій, новій і охайній одежі, що підкреслює всі ваші достоїнства. І завжди наносіте легкий макіяж, навіть якщо збираєтеся весь день безвилазно просидіти вдома: хто знає, може, він полюбив вас, в першу чергу, саме за ці пустотливі стрілки.

Сходіть на побачення як в перший раз
Спробуйте спосіб, показаний в новелі про районі червоних ліхтарів з кіноальманаху «Париж, я люблю тебе». За сюжетом солідний чоловік (Боб Хоскінс) заходить в бордель і знайомиться за барною стійкою з дамою в віці (Фанні Ардан), яка змушує його заради неї відмовитися від послуг молодої повії. В кінці з'ясовується, що це просто подружжя і колишні актори, які вирішили розіграти в реальному житті маленьку сценку з метою підігріти остиглі почуття. Звичайно, йти в бордель вам не обов'язково. Згодиться і затишний ресторанчик, куди ви зайшли, припустимо, щоб випити на самоті чашку кави, а потім в дверях з'явився він - і ви зрозуміли: чорт забирай, це любов з першого погляду! Спосіб дуже ефективний, головне - не розсміятися в самому початку, зображуючи, ніби ви вперше бачите людину, з яким знайомі вже тисячу років.

Займіться сексом в публічному місці
Як пару вас, ймовірно, раз у раз запрошують на різні вечірки. Опинившись в гостях у друзів - в кімнаті, де повно народу, шепніть своєму чоловікові на вушко: «Я без трусиків». З цього моменту він ні про що інше і думати не зможе. Вам залишиться лише знайти затишне містечко, наприклад, закритися в ванній. Крім того, секс на природі, в кабінці колеса огляду, в ліфті, на місцях для поцілунків в кінотеатрі, на даху найвищої будівлі, на сходовому майданчику, в таксі і в машині з тонованим склом, припаркованій на людній вулиці в центрі міста - це те , що хоча б раз у житті повинен спробувати кожен. Тільки, будь ласка, не треба займатися сексом на дитячому майданчику серед білого дня - майте сором і знайте міру.

Нагадуйте про себе
«I want you to notice when I'm not around», - співає Radiohead. І дійсно, коли людина постійно думає про вас під час вашої відсутності - це чи не найголовніше свідчення любові? На жаль, з роками чоловік, перебуваючи весь день на роботі, починає думати про що завгодно, крім як про жінку, яку зустріне ввечері на порозі свого будинку. Ви можете, звичайно, анонсувати вранці вишукану вечерю з його улюбленим тушкованим кроликом, але тоді він все одно буде більше думати про їжу, а не про вас. Забудьте про те, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Безумовно, чоловіки вважають за краще одружуватися на домогосподарок - це гарантує певний комфорт сімейного життя. Однак закохуються вони не стільки в практичних жінок, скільки в тих, хто вміє хвилювати і розбурхувати свідомість. Тому, якщо ви хочете нагадати про себе в розпал робочого дня, інший раз надішліть чоловікові СМС-ку не "Дорогий, що тобі приготувати на вечерю - яловичий стейк або курку-карі?», А «Котик, що мені виголити на лобку - сердечко або галочку? »Будьте впевнені: він відпроситься з роботи на півгодини раніше, щоб скоріше це побачити.

Змініть інтер'єр спальні
Зазвичай спальні оформляють в сірих приглушених тонах - щоб людина, лягаючи в ліжко, легше заспокоювала запалену після важкого дня свідомість і швидше засинала. Все правильно: саме так сірий колір діє на психіку. Але в підсумку жінка, блукаюча по сірій кімнаті в такий же сірій нічній сорочці, перестає бути для чоловіка чимось особливим, нагадуючи, скоріше, сумний привид, від одного виду якого він тут же провалюється в сон. Якщо ви помітили, що сексуальне життя повільно, але впевнено сходить нанівець, пофарбуйте стіни спальні в червоний колір, купіть шовкову постільну білизну з яскравим африканським орнаментом і повісьте в узголів'я ліжка масивне дзеркало. А якщо справи зовсім вже й погані, то замовте в Інтернеті світлодіодну диско-кулю для вечірок - але це так, на крайній випадок.

Зніміть фільм
Так, гарантій не існує: чоловік може виявитися справжнім мерзотником і негідником і після гучної сварки або розставання викласти інтимне відео в Інтернет, «замилити» попередньо своє обличчя, а також скинувши посилання всім друзям і знайомим. Але хто не ризикує, той не п'є шампанське. Якщо ваші відносини з чоловіком все-таки носять довірчий характер і якщо раніше він не скоював неадекватних вчинків, заробивши репутацію справжнього джентльмена, то камера, встановлена на штатив в кутку спальні, може подарувати цілу гаму нових вражень. Та й зізнайтеся: ви ж теж хотіли б дізнатися, як все це виглядає з боку, чи не так?

Читайте також