Ерогенні зони, про які ви могли не знати
17:08 25.10.2016
263
1. НАДЧУТЛИВИЙ КОНТУР ГУБ

Де захований секретний передавач задоволення? Під тонкою шкірою навколо губ. Ця зона сповнена нервових закінчень, але ми при поцілунку частіше концентруємося на самих губах. Проведіть кінчиком язика по межі своїх губ, немов контурним олівцем - ви відчуєте легке поколювання, навіть легку лоскіт.

Під час поцілунку спробуйте такий трюк: цілуєте улюбленого як зазвичай, потім легенько проводите кінчиком язика по контуру його верхньої губи. Знову цілуєте його - і проводите по контуру нижньої губи.

Сексологи обіцяють, що підсвідомо чоловік зв'яже це з тим, як ви проводите мовою по контуру головки його пеніса.

2. БОКОВА СТЕЖКА

З боків від нижньої частини грудної клітки до стегон біжить потужний нерв. Якщо його стимулювати, приємні відчуття відгукнуться в вашому клітор або чоловічому члені. Дотик до цієї області рефлекторно змушує відгукуватися м'язи тазового дна і у чоловіків, і у жінок, і збудження наростає.

Обережно: ці зони чутливі до лоскоту, тому проводити по ним треба досить щільно, а ні в якому разі не легким дотиком. Почніть з одного боку, там, де закінчуються ребра. Можете гладити ці місця, можете чергувати поцілунки (але притискайте губи щільніше, ніж зазвичай) з легкими покусування, поступово просуваючись до тазових кісток.

Ця ласка несе подвійну вигоду: це не просто приємно, але ще і створює напругу в потрібних м'язах, і оргазм обіцяє бути яскравіше, ніж зазвичай.

3. КУПРИК

Це рудиментарні нагадування про хвості просто напхане нервовими закінченнями. Щоб вичавити з нього максимум користі, подаруйте один одному еротичний масаж.

Почніть розминати спину з лопаток. Коли дійдете до попереку, переключіться на більш м'які дотику. Легенько водите пальцями по спіралі навколо куприка. Ця область настільки сприйнятлива, що пошле солодку тремтіння по всьому тілу.

Можна водити тут мовою, лоскотати волоссям або акуратно чухати нігтиками.

4. ЧАРІВНІ ТОЧКИ НА СТЕГНАХ

Один з найбільш чутливих нервів в організмі знаходиться у верхній частині внутрішньої поверхні стегон. Його краще залишити на десерт, щоб партнер вже встиг нагуляти сексуальний апетит.

Оближіть палець (волога посилить відчуття) і повільно проведіть їм від середини внутрішньої поверхні стегна до верху. Потім зверніться за тим самим шляхом мовою.

Оскільки шкіра тут дуже ніжна, важливо дивитися, як реагує на цю ласку партнер.

Якщо він сіпнувся - ви зачепили точку, сприйнятливу до лоскоту. Тоді треба загладити провину: міцно поцілувати його в цьому місці. (Це взагалі корисний прийом, який працює на вас обох і допомагає зняти неприємні відчуття, якщо ви зробили один одному лоскотно).

Коли він гладить вас в цих місцях, ви можете помітити, як частішає ваше дихання і виникає відчуття «Прийди ж в мене швидше». А все тому, що нервові закінчення в цій області пов'язані зі статевими органами і посилають в мозок сигнали задоволення.

Послухайте відчуттів і переходите вже від прелюдії до справи.
Читайте також