Ігор Ткачук: українці повинні забезпечити теплом наших захисників
15:30 19.09.2022
262

Більше шести місяців Україна вимушена боротися з агресором та відстоювати свій суверенітет. За цей час ми продемонстрували усьому світу, що українці – гідні нащадки козаків та надійний щит для європейського суспільства. Ворог намагався нас зламати та залякати, проте ми вистояли і обов’язково переможемо. І для цього ми зробимо усе, що від нас залежить.

Сьогодні, Україна та вся Європа готується до початку одного з найскладніших опалювальних сезонів у своїй новітній історії. Приємно, що ЄС продемонстрував єдність у питанні російського газу, і там активно відмовляються від «енергетичного шантажу», та шукають альтернативні джерела теплопостачання.

В Україні із цим складніше, йде війна. Підготовка до опалювального сезону в деяких регіонах лягає на плечі людей, в інших на плечі місцевої влади, а от забезпечити теплом наших захисників маємо усі гуртом.

Аби «зігріти своїх» Штаб Української Команди ініціював збір коштів на бандеропечі. Загальна сума становить п’ять мільйонів. Сума чимала, проте ми були впевнені, що об’єднавшись ми це зробимо. І дійсно, станом на середину вересня нами зібрано 4,7 мільйони гривень. Процес запущено і зовсім скоро наші воїни отримають першу партію бандеропечей.

До речі, збір коштів продовжується. Наразі нам не вистачає лише 300 тисяч гривень. Тож усі охочі долучитись до цієї справи можуть переказати кошти за реквізитами:

Монобанк - https://send.monobank.ua/jar/3phpwg952w

Приватбанк - https://cutt.ly/LX4LOtM

UAPay - https://cutt.ly/QX4LSUH

Автор: Ігор Ткачук

громадський діяч, депутат Вінницької міської ради чотирьох скликань

Читайте також