Як Вінницькі УДАРівці писали Всеукраїнський радіодиктант національної єдності
16:30 09.11.2021
320

Команда Вінницької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі з Геннадій Ткачук долучилися до написання Всеукраїнського Радіодиктанту національної єдності!

Дана подія дала можливість продемонструвати солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків!

«Участь у цьому багаторічному флешмобі – не просто перевірка на грамотність. Це можливість відчути себе частиною великої нації. Духовно, навколо рідної мови, поєднатися з усіма українцями світу!

Говорімо, думаймо, мріймо українською! Дбаймо про культуру нашого мовлення. Читаймо паперові книги рідною солов‘їною!», - зазначив голова Вінницької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Геннадій Ткачук.

Цьогорічний диктант називався "Слідом за пам’яттю". Автором та диктором тексту став український письменник Юрій Андрухович. Радіодиктант транслювали на всіх платформах "Суспільного", а також на хвилях "Українського радіо" та "Радіо Культура".

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також