Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що в Україні потрібно негайно вводити локдаун терміном 3-4 тижні.
15:30 26.11.2020
273

Прихильником жорсткого карантину є і міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Раніше мер Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що Кабмін вже готує план введення повного локдауну.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що в країні потрібно негайно запроваджувати локдаун терміном 3-4 тижні. Про це Аваков заявив в ефірі "Україна 24".

"Моя особиста точка зору, що необхідно запроваджувати локдаун якомога швидше. Дійсно, тривалістю 3 або 4 тижні. Не потрібно про це ховатися за політичними гаслами або за якимись зручними формулюваннями, тому що йдеться про дуже системні великі ризики для здоров'я наших людей. Тому моя точка зору: тільки-но ми будемо готові, я сподіваюся, це буде найближчими днями, сформулювати в деталях і в реальних механізмах ту програму компенсацій, яку озвучив президент днями, треба негайно запровадити локдаун, перервати ланцюжок цієї інфекції і постаратися зберегти здоров'я наших українців і піти від ситуації, коли у нас понад 200 смертей щодня", - заявив Аваков.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також