Корисні продукти серпня: що необхідно додати у ваш раціон
10:37 11.08.2016
255

Останній місяць обов'язково потрібно використовувати, щоб насолодитися смачною і здоровою їжею.

1. Кавун

На першому місці, звичайно, ця велика і соковита ягода. Появу кавуна з нетерпінням чекають цілий рік. Незважаючи на те, що цей продукт складається в основному з води, він неймовірно поживний і дуже смачний. Кавун часто використовують дівчата в якості основної їжі для розвантажувальних днів, так як в ньому міститься мало калорій. Сік кавуна відмінно очищає організм, виводить токсини і шлаки, а також допомагає нормалізувати рівень холестерину в крові.
 
2. Баклажани
Цей овоч просто криниця корисних вітамінів: С, В, В2, РР і мінералів, таких як залізо, магній, фосфор, кальцій. Баклажани рекомендують вживати людям із захворюваннями шлунка, кишечника, серця і судин. Він покращує роботу всього організму і нормалізує обмін речовин. Крім того, це незамінний компонент дієтичного харчування.
  
3. Квасоля
Рослинний продукт, який може замінити вам м'ясо і рибу, оскільки містить практично таку ж кількість легкозасвоюваного білка. Квасоля - найкращий продукт для швидкого насичення організму. Однак її потрібно правильно приготувати, щоб квасоля не була твердою і сухою. Для цього можна використовувати різні спеції і додавати соуси.
 
4. Яблука
Як же без цього популярного продукту в будь-якому сезоні. Але влітку яблука, дійсно, корисніші, так як це пора їх дозрівання і можна їсти ці свіжі домашні фрукти без будь-якої обробки. Яблука покращують зір, стан волосся і шкіри. Вони також очищають організм від шкідливих речовин і зміцнюють нервову систему.
 
5. Червоноголова капуста
Незамінна на нашому столі в другій половині літа і червонокачанна капуста. Вона має трохи більш жорстку структуру, ніж більш звична нам білокачанна. При це в червонокачанній капусті міститься величезна кількість корисних елементів: магній, калій, вітаміни С, В2, В1, В5, В9, Н, В6, РР, каротин, антоціан і багато інших.
 
Читайте також