Завтра Рада розгляне відставку п’ятьох міністрів
20:02 02.11.2021
254

Верховна Рада розгляне відставку п'яти міністрів завтра, 3 вересня, а призначення нових глав відомств має відбутися у четвер. Про це повідомив голова підкомітету з регламенту Верховної Ради Павло Фролов у Telegram.

«Верховна Рада України завтра, 3 листопада, під час пленарного засідання, розгляне урядові кадрові питання», - написав Мельничук.

Завтрашнє пленарне засідання буде продовжено приблизно до 17:00, щоб встигнути розглянути звільнення п’ятьох посадовців.

Зокрема, за його даними, планується розгляд питання: про звільнення Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів; про звільнення Олексія Любченка з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки; про звільнення Олексія Резнікова з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України; про звільнення Олега Уруського з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України; про звільнення Андрія Тарана з посади міністра оборони України.

Призначення кандидатів на посади у Кабміні планується провести у четвер. Також у четвер нардепи проголосують за призначення керівником апарату парламенту В'ячеслава Штучного, який уже обіймав цю посаду з вересня 2019-го, а у липні 2020-го його відправили у відставку на підставі його заяви.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також