Заробітчани мають відповісти за фінансування армії агресора
16:03 16.03.2022
502

Військовослужбовець ЗСУ Юрій Задоя звернувся до депутатів всіх рівнів і просить прийняти зміни в законодавство щодо 152 тисяч громадян України, які станом на 24 лютого 2022 року перебували на заробітках у росії.

Офіцер ЗСУ пропонує стягувати із заробітчан 50% податку від середньої зарплати по московії (за час свого перебуванням там) в бюджет України для відновлення інфраструктури міст та лікування військовослужбовців і цивільного населення, що постраждало від "русского міра" та заборонити вказаним особам займати будь-які посади в органах державної влади, місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємствах назавжди.

"В Україні з 2014 року війна, яку розв'язала рф.

Звертаюся до депутатів всіх рівнів, юристів та волонтерів!

152 тисячі громадян України станом на 24 лютого 2022 року спокійно жили і працювали в Московії: бурили нафту, будували будинки, дивилися за дітьми, виносили горшки з-під п'яних олігархів.

ВСІ ВОНИ, податками, сплаченими у Московії утримували армію рф, яка зараз нищить Україну. Більшість з них вже завербована спецслужбами і буде продовжувати антидержавницьку політику путіна в Україні. Майже всі коригувальники вогню, яких уже затримали, одежували з росії завдання задовго до початку війни.

ПРОПОНУЮ:

1. На законодавчому рівні встановити, що при поверненні в Україну, ці заробітчани, мають сплатити 50% податку від середньої зарплати по Московії (за час свого перебуванням там) в бюджет України для відновлення інфраструктури міст та лікування військовослужбовців і цивільного населення, що постраждало від "русского міра".

2. Заборонити вказаним особам займати будь-які посади в органах державної влади, місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємствах НАЗАВЖДИ."

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також