«Воюємо з дияволом»: мєдведєв написав новий пост про війну проти України
11:00 04.11.2022
288

Замголови Радбезу РФ дмитро медведєв випустив черговий дивний пост, звичайно ж, про війну проти України.
Він написав, що Росія воює не за території, вона, виявляється, "захищає людей". Нагадаємо, жертвами розв'язаної РФ війни проти України стають мирні жителі, адже путінські військові атакують ракетами та дронами-камікадзе цивільні об'єкти.
"Нам не потрібні чужі території, у нас всього в достатку. Але є наша земля, яка для нас священна, на якій жили наші предки і на якій сьогодні живуть наші люди. І яку ми нікому не віддамо. Ми захищаємо наших людей. Ми воюємо за всіх своїх, за свою землю, за свою тисячолітню історію", - каже Медведєв.

Також він визнав, що частина країн відвернулися від Росії, їх він розкритикував і назвав "хлібниками", "боягузливими зрадниками" та "жадібними перебіжчиками".
"У нас є можливість відправити всіх ворогів у геєну вогненну, але не це наше завдання... Мета зупинити верховного володаря пекла, яке б ім'я він не використав - Сатана, Люцифер або ібліс. Бо його мета - смерть. Наша мета - життя. Його зброя - вигадлива брехня. А наша зброя - правда", - закінчив свої шалені роздуми Медведєв.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також