Сили ППО вночі на Дніпропетровщині приземлили 8 ворожих дронів: ранкове зведення
10:01 04.11.2022
402

Військові з повітряного командування «Схід» знищили у Нікопольському районі 8 ворожих дронів-камікадзе.

«Наша ППО круто попрацювала цієї ночі. Усі ці дрони-камікадзе військові з повітряного командування «Схід» знищили у Нікопольському районі. Класна робота», – написав в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

 

Ситуація в регіонах станом на ранок:

 

Миколаївська область

Вчора близько 23:30 ворог обстріляв один з районів Миколаєва ракетами типу С-300: зруйновано складське приміщення, пошкоджено адміністративну будівлю та автівки. Виникла пожежа, яка була оперативно ліквідована. Попередньо, без жертв та постраждалих.

 

Близько 00:30 і 04:45  були обстріли населеного пункту Широківської громади. Влучання в уже зруйновані будівлі та по відкритих територіях. Постраждалих немає.

 

Дніпропетровська область

росіяни обстріляли «Градами» та важкою артилерією 4 громади - Нікопольську, Мирівську, Червоногригорівську та Марганецьку. Минулося без постраждалих. У Червоногригорівській громаді пошкоджені житлові будинки, автівки, газопровід. Обірвана лінія електропередач.

 

Донецька область

За 3 листопада росіяни вбили 8 цивільних на Донеччині: 5 у Бахмуті, 1 у Покровську, 1 у Неліпівці та 1 у Красногорівці. Ще 14 людей отримали поранення. Крім того, правоохоронці виявили тіло 1 цивільного у Кримках, убитого росіянами під час окупації.

 

Автор: Анна Бурлака
Читайте також