Волонтери відправили у постраждалі райони Чернігівщини тону продуктів, - Палатний
17:13 01.08.2022
440

Волонтери відправили близько тони продуктів у райони Чернігівщини, які постраждали від російської окупації. Про це повідомив керівник волонтерського штабу «Українська команда» Артур Палатний.

Відправили з Києва близько тони продуктів на Чернігівщину. Вантаж буде доставлено у населені пункти, які постраждали від росіян. Хтось може думати, що з відступом армії окупантів ситуація нормалізувалась, але це зовсім не так. Люди втратили все своє майно внаслідок обстрілів, пожеж і мародерства орків. Багато людей не виїхали, тому що їм просто нікуди їхати. Так само залишаються у своїх домівках люди з інвалідністю, просто літні і самотні люди. Ситуація з роботою в регіонів, де продовжуються обстрілі, дуже важка. Тому чернігівцям зараз дуже потрібна підтримка, - написав Палатний.

Від подякував волонтерам і підкреслив, що «Українська команда» продовжить підтримувати армію і громадян.

Дякую голові Вінницького осередку «Української команди» Геннадію Ткачуку та Ігорю Ткачуку за привезену допомогу. Ми продовжимо робити все можливе, щоб допомогти українським воїнам і тим, хто найбільше постраждав від російської агресії. І тільки так переможемо! Ми вже перемагаємо», - підсумував Палатний.

Video file
Автор: Даша Драгоманова
Читайте також