Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини передали тактичні аптечки
21:00 29.03.2023
262

Представник Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини Владислав Головащенко разом з головою Всеукраїнського Благодійного фонду «Ми з України» Валентиною Мельничук передали бійцям 3 окремої штурмової бригади 50 військових тактичних аптечок із різними видами кріпленнями та маскування для різних типів місцевості.

Аптечки були  якісно і правильно наповнені усім необхідним згідно рекомендацій військових лікарів.

Один із варіантів аптечок Владислав збирав самостійно із медиками, маючи при цьому вже неабиякий досвід, напрацьований часом та здобутими знаннями. Дякую тобі за твій ентузіазм, за щире бажання допомагати і за те, що у Вінниці всі вже знають, що аптечка, зібрана і перевірена тобою, - гідна йти на захист наших мужніх воїнів! - розповідає Валентина Мельничук.

Варто зауважити, що благодійники Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини дійсно вже мають неабиякий досвід у цій справі, адже завдяки спільним зусиллям з початку повномасштабного вторгнення вони вже змогли зібрати тисячі військових аптечок для наших захисників та передати їх до різних структурних підрозділів наших військ.

Знаємо, що надаючи таку необхідну допомогу, ми можемо зберегти найцінніше - життя наших військових на передовій, тому ми невпинно працюємо та продовжуємо нашу справу далі, - зазначає Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також