Віолончелістка Вінницької дитячої музичної школи №1 виступила у Німеччині
13:25 21.04.2022
287

Вінницькі вихованці дитячих музичних шкіл прославляють Україну по всьому світу. Нещодавно в німецькому місті Детмольд відбувся концерт на підтримку України, в якому взяла участь учениця Вінницької дитячої музичної школи №1 Дар’я Ткачук. Дівчина, переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів, грала на віолончелі разом з дівчатами з інших міст України.

У складі тріо прозвучали обробки українських народних пісень та твори українських композиторів. На відео відома на весь світ «Мелодія» українського композитора Мирослава Скорика, яку називають духовним гімном України.

«Ми пишаємось кожним нашим учнем, що представляє Україну. Вихованці об’єднуються з іншими музикантами, знайомляться та прославляють наш культурний фронт», - говорить директорка Вінницької дитячої музичної школи №1 Тетяна Бурдейна.

Виступ реалізований в рамках мистецького проєкту «Всі ми діти твої, Україно», розпочатий Вінницькою дитячою музичною школою № 1. В якому представлені твори української та світової музичної класики у виконанні солістів та творчих колективів школи.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також