Вінницький спортсмен виборов два золота та срібло на Чемпіонаті України з важкої атлетики
20:35 25.05.2023
298

Вінничанин Сергій Колесник здобуває два золота та срібло на Чемпіонаті України з важкої атлетики.

Сергій Колесник, 19-річний вінничанин, продемонстрував вражаючі досягнення на Чемпіонаті України з важкої атлетики, здобувши два золоті та одну срібну медалі. Незважаючи на свій юніорський статус, він виступав у конкуренції з дорослими спортсменами та здобув перемогу.

Сергій вразив глядачів та тренерів своїм виступом. У дисципліні ривку він зміг підняти 132 кілограми, а в поштовху - 172 кілограми, що принесло йому золоті медалі. Його відважність та вирішеність стали визначальними факторами у досягненні перемоги.

Колесник був відданий за його надзвичайні досягнення на чемпіонаті, але його шлях до успіху не був легким. Він виріс як круглий сирота та зазнав труднощів у Шепетівці, але знайшов підтримку та можливість тренуватися в Вінниці. З переїздом до нового міста і вступом до обласної Школи вищої спортивної майстерності, Сергій зміг реалізувати свій потенціал та показати вражаючі результати.

Костянтин Соцков, тренер Колесника, висловив своє задоволення з його виступу та впевненість у майбутніх успіхах. Вони мають амбітні плани, включаючи участь у чемпіонатах Європи та світу на юніорському рівні. Крім того, їхньою метою є виступ на Олімпійських іграх 2028 у Лос-Анджелесі.

Сергій Колесник став справжнім прикладом визначеності та наполегливості, доводячи, що талант та цілеспрямованість можуть принести великі результати. Його успіхи не тільки радують Вінницю, але і викликають пишну надію на майбутнє української важкої атлетики.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також