Вінницькі теплоенергетики продовжують співпрацю з американськими донорами
14:14 31.05.2023
279

Нещодавно КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», в рамках реалізації Проєкту енергетичної безпеки, що здійснюється за фінансової підтримки Агентства США з міжнародною розвитку USAID, отримало 12 сталевих фланцевих засувок діаметрами 250~500 мм та дизельний генератор потужністю 53 кВт.

«Діяльність КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» спрямована на оптимізацію якісного забезпечення споживачів сталими послугами з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води. Тож підготовка до наступного опалювального сезону триває з не аби якою відповідальністю, враховуючи всі можливі виклики. - зазначив генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик і також додав:
- Ми дякуємо USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ) за співпрацю та отриману технічну допомогу. Адже отриманий потужний генератор допоможе  уникнути небажаних значних перерв у роботі теплотехнічного обладнання на одному з об’єктів комунального підприємства у разі знеструмнення. А поставлені високоякісні сталеві засувки дозволять підвищити надійність експлуатації теплових мереж підприємства та оперативно відновлювати теплопостачання та гарячу воду нашим споживачам».

Автор: Анна Бурлака
Читайте також