Вінницька школярка віддає свою стипендію на потреби Збройних Сил України
20:20 26.05.2023
357

Школярка Люба Солтан, яка навчається у третьому класі вінницької школи №25, отримала особливу визнання за свої високі досягнення в навчанні та творчості. Вона була нагороджена стипендією від міської ради за свої здібності. Однак, замість того, щоб використати ці кошти на свої потреби, Люба вирішила перенаправити їх для допомоги Збройним Силам України. Цю новину оприлюднили на сторінці вінницького міського голови Сергія Моргунова у Facebook, повідомляє I-VIN.INFO.

Згідно з розпорядженням виконавчого комітету, Люба мала отримувати щомісячну стипендію у сумі 155,28 грн.

Маленька Люба прийняла важке рішення, вважаючи, що ці кошти є більш необхідними для наших воїнів, ніж для неї самої. Вона розуміє, що завдяки мужності та жертовності захисників, мільйони інших дітей можуть продовжувати навчання, поглиблювати свої знання української мови та дотримуватись наших національних традицій.

«Я щиро вдячний Любі за її вчинок. Я сподіваюся, що після завершення цієї війни, маленькі вінничани більше не будуть змушені зіткнутись з такими страшними речами та дорослими проблемами, як війна», - написав міський голова Вінниці у своєму Facebook-дописі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також