Вінницька компанія безкоштовно створює сайти для малого бізнесу
13:13 23.03.2023
257

Економічний тил сьогодні, як ніколи, важливий та наближає перемогу над ворогом.

За ініціативи викладачів, випускників та студентів Вінницька ІТ-Академія аби підтримати український малий та середній бізнес - запустила проект допомоги українським освітнім провайдерам - Надійний освітній тил в рамках найбільшої національної освітньої ініціативи - Доброго вечора - ми з України. Проект покликаний допомогти українським носіям сучасних знань і компетенцій вийти на новий рівень присутності в Інтернеті - отримавши сайт для власного бізнесу - безкоштовно. Крім того - це унікальна можливість ставати більш прогресивними і конкурентними, використовуючи сучасні практики організації своєї діяльності за допомогою освітньої платформи - INTITA.

Сайти, в супроводі досвідчених менторів, виконують студенти Вінницької ІТ-Академії в рамках виконання курсових проектів під час навчання.

З роботами, які уже успішно працюють Ви вже можете ознайомитись:

Сторінка для відомої на всю країну фітнес-тренерки Марини Боржемської

    

 Сторінка розмовної студії вивчення англійської мови «English Tochka»

    

 Сторінка талановитих тренерів студії танців «Beauty danse studio»

    

Сторінка автора і викладача підручників та онлайн курсів англійської мови Алли Бобрук

    

 Сторінка творчої фотографині Ольги Пилипенко

    

Якщо Ви репетитор, тренер, коуч, керівник курсів, гуртків, навчальних центрів, навчальних закладів або Ваша компанія невпинно розвивається і навчається, скористайтесь можливістю замовити розробку сайту-візитки/лендінг сторінки – БЕЗКОШТОВНО! У списку може бути і Ваш сайт! 

Ми розробимо для Вас сайт-візитку/лендінг, який детально розповість про Вашу пропозицію, команду - про все, що важливо для розвитку Вашої справи. Виконаємо дизайн та розробку з урахуванням усіх вимог та Ваших побажань. Достатньо буде якщо Ви просто дасте опис вашої ідеї/продукту, який потрібно розробити, все інше зробимо ми)

Щоб прийняти участі в програмі підтримки, приєднуйтесь до -  групи українських освітніх провайдерів та заповніть просту Анкету

“Оскільки сайти потрібно зробити якісно, а розробляють студенти, які ще тільки навчаються то дедлайни не завжди витримуються))” -  каже Тамара Панченко, керівниця проекту, викладачка Вінницької ІТ-Академії.

Вінницька ІТ-Академія готова стати опорою для всіх тих, хто вірить у перемогу України та наближає її щогодини. 

Раніше ми  відкрили доступи до своїх спеціалізованих онлайн-курсів англійської мови айтішникам і усім тим українцям, хто бажає ними стати.

*ВАЖЛИВО! - не користуйтесь російськими освітніми сервісами - список доповнюється постійно.

Ми у соцмережах: YouTube     Facebook     Instagram Telegram-канал


 

Читайте також