Кремль звинуватив Київ у нарощуванні сил на кордонах
16:31 22.11.2021
265

Москва звинуватила Київ у нарощуванні сили на тлі новин про стягування військ РФ до кордонів України. Таку заяву зробив речник президента Росії Дмитро Пєсков, інформує "Інтерфакс".


На його переконання, повідомлення про військове вторгнення РФ, що готується, в Україну може служити ширмою для нібито агресивних устремлінь Києва щодо силового вирішення проблеми Донбасу.

"Нагнітання напруженості - це спроба представити РФ як сторону, яка загрожує процесу врегулювання. І, звичайно ж, не можна виключати, що це камуфляж для прикриття агресивних помислів, які можуть мати місце, мається на увазі агресивні (помисли) у плані бажання вирішити проблему південного сходу (України) силовими методами", - сказав Пєсков.


Крім того, речник Путіна заявив, що Київ нібито і сам нарощує сили. Більше того, йому у цьому допомагають. Проте Пєсков не уточнив, про кого саме йдеться.


"Києву допомагають нарощувати сили, Києву постачають значну кількість озброєння, включаючи сучасне та високотехнологічне. І все це, звичайно, ми спостерігаємо з великою тривогою", - заявив Пєсков.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також