ООС: бойовики поранили українського військового
12:30 22.11.2021
259

Упродовж цієї доби на сході України з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Один український військовий дістав поранення. Про це повідомив пресцентр ООС.

“Впродовж поточної доби, 22 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в напрямку Попасної противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В бік Причепилівки окупанти двічі здійснили обстріли, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

В пресслужбі також зазначили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3023 транспортні засоби, 3607 осіб, 3 осіб - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 47 адміністративних правопорушень та розкрито 18 злочинів. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідували 724 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1196 осіб.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували 1,5 гектари території та передали на знищення 71 вибухонебезпечний предмет.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець ООС дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також