Мати, побитого у Парижі хлопця, підозрюють у торгівлі людьми
21:03 27.01.2021
279

Підліток, якого жорстоко побили у Парижі, був «відомий французькій поліції», а його  матір підозрюють у торгівлі людьми, передає Європейська правда з посиланням на французькі ЗМІ.

Видання Le Figaro, посилаючись на свої джерела у правоохоронних органах, повідомило, що слідчі перевіряють інформацію про зв’язок 15-річного Юрія з «бандою» «RD4». Зазначається, що раніше у членів банди був конфлікт з іншим угрупуванням, тож поліція не виключає, що побиття могло бути помстою за той напад.

Окрім того хлопець, «був відомий поліції за акти насильства».

Журналісти ще одного місцевого видання, повідомили, що мати Юрія, Наталя Крушеник, фігурує в розслідуванні про торгівлю людьми.

Зазначається, що 11 українок поскаржилися, що Наталя Крушеник найняла їх на роботу прибиральницями в компанію V.I.P й змусила порушувати закон.

За словами однієї з жінок, їх рекрутували в Івано-Франківську, вони приїжджали до Франції за туристичною візою та залишалися там після того, як закінчувався її термін дії.

Також повідомляється, що деяких жінок рекрутували в українській церкві Сен-Жермен-де-Пре в Парижі, де Крушеник працювала викладачем французької мови. Вони поскаржилися на важкі умови праці та низькі зарплати, також вони повідомили, що часом їм взагалі не платили за роботу. Крушеник наполягає, що жінки були влаштовані на роботу законно.

 

Автор: І like News (28991
Читайте також